DES cazane

Rendezés:
 • Cazan de palinca cu perete dublu de 100 litri

  dupla_falu_Palinkafozo_70L.jpg
  Cazan de palinca cu perete dublu de 100 litri. Materialele industriale din care este confectionat sunt de calitatea intai.
  Instalatia se compune din cazanul de inox si cupola de cupru,racitor din inox cu spirala de 2".
  Stut de protectie impotriva deschiderii accidentale si aparare impotriva oparirii.Termometre in cupola si in rezervorul de racire.
  Sigil de apa intre cupola si bazin borhod.La alegere peretii dubli se pot umple cu apa sau ulei.
  Un ventil de protectie asigura functionarea in siguranta. Presiunea maxima de 1,5 bari.
   
  Cazan 100 litri transportul 280 ron curier rapid .
  Pentru detalii transport ve-ti fi contactat in urma comenzii.
  Ár:7900.00Lei
 • DES Cazan de tuica 100 litri

  cazan_huto.jpg

  Confectionam cazane de tuica de cea mai inalta calitate,cazanul din cupru cu capacitatea de 100 de litri, cu bazinul de racire de 300 de litri.

  La cazan apartine un termometru si in plus mecanismul de amestecare manual.

  Cazanul poate fierbe pe lemn sau pe gaz.

   

  DES CAZANULUI:cazanele din seria SATABIL sunt aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar produs din tablă metalică cu laminare rece. Aparatul conține două orificii separate pentru umplerea și golirea cazanului și folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat.Sistemul de răcire este fabricat din tablă inox, având capacitatea de 30L, în interior conține 18 țevi orizontale de INOX pentru uz în industria alimentară. Principiul de funcționare al sitemului de răcire se bazează pe flux de apă continuu oferind o condensarea mai eficienta a vaporilor alcoolici comparat cu sistemul clasic și un consum de apă cu 30-50% mai mic.Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate sau INOX 4301 pentru industria alimentară rezistent la acizi și apă. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal. Din acest motiv țuica, pălinca fabricată în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat.

   

  Ár:5290.00Lei

Asteapta inainte de plecare!

Cere informatii despre reducerile noastre!

Daca nu, atuncea click pe butonul"NU"!