Newsletter

Informatii

Vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile înainte de a vă decide să cumpăraţi!
La produsul ales daţi click pe linkul “Cumpără” şi produsul va fi pus în coş. Cantitatea produsului poate fi modificată foarte simplu, cu modificarea cantităţii în rubrică. Puteţi comasa mai multe produse. Dacă, după cumpărare, doriţi să verificaţi conţinutul coşului, daţi click pe butonul “Conţinutul coşului” situat în partea de stânga-sus a meniului. Aici aveţi posibilitatea de a renunţa la produse dacă v-aţi răzgândit. Dacă v-aţi decis în alegerea produselor şi doriţi să le comandaţi, trebuie să alegeţi modul de livrare a produselor şi imediat după aceasta, sistemul vă va calcula cheltuielile de livrare aferente modului de transport ales şi valoarea totală ce trebuie achitată la preluare.
Durata de transport: 2-5 zii lucrătoare.
Comanda D-voastră devine viabilă numai dacă aţi primit înştiinţare telefonică sau prin mail! În funcţie de data sosirii comenzilor, cu excepţia zilelor de sărbătoare, comanda va fi livrată în decurs de 24/48 de ore.
Preţul produsului: în fiecare caz, preţul afişat lângă produs este cel brut (conţine TVA)!
Schimbarea produsului: în cazul în care produsul comandat din orice motiv nu este corăspunzător şi cereţi schimbare, taxa de transport trebuie să plătescă cumpărătorul.
Dreptul de a vă retrage din contract
În timpul desfăşurării comenzii aveţi dreptul de a vă retrage din contract conform legislaţiei în vigoare. Aveţi dreptul de a vă retrage din contract în decurs de opt zile de la data preluării produsului, fără a motiva. În acest caz Vânzătorul are obligaţia de a restitui valoarea plătită de client(Valoarea mărfii fără taxa de transport) imediat sau cel târziu în decurs de 30 de zile de la restituirea mărfii şi a retragerii clientului. În cazul în care clientul nu a platit taxa de transport si retrage din contract, si cere restituirea valoarea marfii, taxa de transport va fii facturat sau scazut din valoare marfii. Atenţie! Clientul suportă toate cheltuielile de restituire a mărfii, potrivit dreptului retragerii din contract. Vânzătorul poate solicita restituirea valorii mărfii în cazul în care clientul nu a respectat instrucţiunile de utilizare a produsului.
Pálinkafőző, pálinkafőzők, lepárlók Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző, pálinkafőzők boltja Pálinkafőző, pálinkafőzők boltja

Asteapta inainte de plecare!

Cere informatii despre reducerile noastre!

Daca nu, atuncea click pe butonul"NU"!